sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Spring/Summer 2012 - Make Up Looks Prt 2: Sailor by Mac



Hiio hoi, seilorit! Tässä MACin kesä uutuus lookkia, merimiestyyliin! Harmittaa suunnattomasti että kuvieni sekä huulet että silmät ovathieman kirkkaamman näköiset kuin mitä luonnossa.. Alla oleva kuva täysin muokkaamaton, joten siinä värit hieman realistisemmat.. Mutta tästä huolimatta, kiva punapäätyyli jälleen, käy mulle ;) ! Ja itse aijon kyllä tän kesän mennä vahvasti ilman meikkiä niin pitkälle kun pystyy, mutta ripsienpidennykset ja huisin värinen huulipuna/kiilto tulee löytymään mun nassusta! :)


Mitäs pidätte tästä macin lookista? :)


perjantai 25. toukokuuta 2012

Spring/Summer 2012 - Make Up Looks Prt 1: La Boheme, by Make up for ever

 Make up for everin uusi kevät look tuli jo vähän aikaa sitten mutta intouduin pariviikkoa sitten testailemaan sitä, oon sairastellut nyt parisen viikkoa, enkä ole saanut aikaiseksi edes kirjoitella tänne.. :/ Nyt siihen tulee muutos ja saatte seuraavaksi kuusden eri meikkisarjan kevät/kesä lookkien meikit ja näistä ekana nyt Mufen La Boheme! :)




torstai 24. toukokuuta 2012

Top 5 Summer surviving products


Tässä teille kesän selviytymispaketti mun tapaan.. :D Mun kesän lähtökohta on että aion olla oikeasti loppukesästä ruskea! Siitä huolimatta täytynee muistaa hyvät aurinko tuotteet, ja jätän suosista itseruskettavat väliin, koska lopputulos on mulla aina porkkana/ananas. Kun on niin valkoinen iho kuin mulla, siihen tarttuu ensimmäisenä kasa keltaista pigmenttiä ja lopulta olen oranssi, fail! 

 Aloitetaan ekalla tuotteella joka on Simin Miracle elixir, oil treatment for hair 50ml, eli arganöljyä sisältävät tehotipat hurjan kuiville latvoille! Tämä on siis must pitkähiuksisen kesähapsotustukan pelastus! Tekee älyttömän pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi latvat, mutta on varottava ettei käytä liikaa, muuten lopputulos näyttää rasvoittuneelta. hintaa n.25-32e

 Baman Silky Comfort Feet Spray 100ml, avokkaiden, balleriinojen, gladiaattoreiden, blättäreitten jne. alle, kun ei käytä sukkia/sukkahousuja, estää rakkojen syntymistä ja pitää jalat raikkaana! Taisi kulua tätä tuotetta jo viimekesänä 3-5 purkkia! :D hintaa paikasta riippuen 5-15e.

 Biothermin Aquasource nuit 50ml, Syväkosteuttava yögeeli kaikille ihotyypeille. Aamulla iho on raikkaampi ja heleämpi, todella pehmeä ja miellyttävä, eikä tahmaa millään tapaa! Mun iho ainakin rakastaa kyseistä tuotetta, talvesaikaan se kaipaa ehkä hieman tuhdimpaa tuotetta, mutta näin kesällä toimii moitteettomasti! hintaa n. 45e.

 Punapään ja herkkäihoisen pelastus mikäli iho on päässyt auringolta grillaantumaan, Acon aftersun 100ml apteekista, hajusteeton, geelimäinen, rasvaton ja viilentävä. Loisto tuote myös kesän selviytymispakettiin! :) Hintaa n.10e.

 Nivea sun protect & bronze sun lotion 200ml, 20suojakertoimella, aktivoi ihon omaa melaniinintuotantoa, joka on kehon oma pigmentti, joka suojaa ihoa ja edistää ruskettumista turvallisesti. Kevyt, tahmaamaton ja vedenkestävä. hintaa n. 15e. Toimii mulla ainakin hyvin, koska tuntuu että jos suojakerroin on yli 25, aurinko voide alkaa vain kiehua iholla ja palaa herkemmin.. Tämä jakaa mielipiteitä, mutta olen herkkäihoisena todennut n. 15-25 suojakertoimen hyväksi ja se toimii mulla. Vedenkestävyysominaisuus on plussaa että voi huoletta mennä uimaan, eikä pala vedessäkään! :)

Mitkä on teidän kesän pelastus tuotteet? :)

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Ruohonjuuritasolla

Tässä tekemäni kynnet ökkömöröistä, eli ruohonjuuritasolla elävistä otukeista. :) hihiii! <3 ja hei nää kuvat on omistettu työkaverille Päiville jolta tän mahti-idean sain, sori et saa nyt tutorialia siitä.. ;)

Pääosissa ms. Ladybird & mr. Beebee, sekä eväinä kiiwejä ja pari carabolaa. Raikasta kevättä! :)



lauantai 19. toukokuuta 2012

nicki minaj - beez in the trap - make up look

Nicki Minajin Beez in the trap -biisin musavideon meikkiä päätin lähteä tekemään.. Kuvat alla:



Ja kynnetkin samaa väri maailmaa.. :) Tulipa hurjan tyttömäiset pastellisävyt! Mauh! :)

perjantai 18. toukokuuta 2012

Valmistujaismeikkiä



Hei, kuka sanoo ettei oranssi käy punatukkaselle? hah, mä laitan käymään! ;) nimittäin, ostin pinkkioranssin valmistujaismekon ja nyt siihen pitäis saada jotain freesiä meikkiä, kun en aina tahtois sitä tummaa.. :) joten nyt saatte oranssikorallia maake uppi tuutorialia! ;)

 pohja kikon 3D lifting foundation ja primerina lorealin lumi magique base.

 Lumi primeri on muuten ihan pirun hyvä, siinä on upea valo! :) ylemmässä kuvassa paikat jonne itse käytän lumia, voi toki laittaa koko kasvoillekkin, mutta noissa kohdissa saat aikaan kauniit korostukset!

 pohja päälle sormilla levittäen, saan mahdollisimman ohuen mutta peittävän lopputuloksen.

 sitten mufen consealeria nro. 3 ihan paras peittämään tummat silmän aluset ja tuote kestää omassa käytössä ikuisuuden, se on niin riittoisa, mun suosikki.. :)

 ohut, ohut, ohut kerros muuteria, vain sen verran että se poistaa turhat kiillot. jos laitat liikaa, lumin hohto ei näy!

 sitten silmämeikki ja poskipuna samasta paletista, en kuollaksenikaan muista noita sävynumeroja, mutta vasemman yläkulman vaalea luomelle kokonaan ja varjostus oikean yläkulman hohtava koralli. poskille kahta keskimmäistä sekaisin. alla kuvassa luomiväri, sitäkin kevyesti, koska haluan tästä raikkaan, mahtia!


 sitten rajaus ja vahva sellainen, voit hahmotella "oikeaa" paikkaa ja täyttää sen lopuksi.


sitten ripsiväriä vähän, niin että ripsen vain tummuvat, koska seuraavaksi laitamme irtoripsitupsuja. :) ja hei tässä taisin harjailla kulmatkin ojennukseen, en käyttänyt niihin nyt väriä, koska värjäsin ne juuri kestovärillä...

irtoripsiä kumpaankin silmään 5 kpl ja tietty duo-liimalla, pysyy parhaiten, kuivuu nopeasti ja kestää ja kestää ja kestää! parasta, muut voi heittää roskiin! :D

 vielä ennen huulia reippaasti koralli/pinkkiä poskipunaa, kuitenkin kohtuudella!

 viimeisenä huulikiilto, tai oikeastaan puna ja kiilto. alla ac:n long lasting lipstick ja päällä inlotin kiilto.


tässä valmiina yksi valmistujaismeikki, kevyt, näyttävä ja raikas, sitä mä ainakin nyt kaipaan! :) mitäs te sanotte, mitä te haette valmistujais/juhlameikiltä? :)



perjantai 11. toukokuuta 2012

Paris oi Paris!

 Essie: Lilacism, Colorclub: Foil Me Once

Snakeskin Nails

Tullessani Espanjasta, nämä oli se juttu jota olin etsinyt pitkään ja löysinkin! ;) Eli tavallaan siirtotarrafolioo, jotka saa laitettua kynsille! :) Tein pienen kuvasarjan kuinka nämä "asennetaan" kynsille:

 Tässä ihan ensimmäisenä käärmeennahkarulla, ei siis ole aitoa käärmeennahkaa, vaan jotain ohutta filmikalvomateriaalia, kuva on siis jäljiteltyä.

 Folio ja siihen tarvittava erikoisliima.

 Otin muitakin testiin kuin pelkän käärmekuosin, muut ovat american jade, goldman marble,english rose ja white marble. Hintaa yhdellä rullalla 4,95€ ja liima oli muistaakseni saman hintainen. Yhdestä arkista saa n. 20-50 kynttä, riippuen koosta tai koristelutavasta.

 Halusin ensimmäinä kokeilla ihan puhtaalle kynnelle, näitä voi siis käyttää lakkojenkin kanssa. Eli liimaa sivellään kynnen pinnalle, odotetaan n. 1min että liima hieman kuivahtaa, jotta folion kuva jää paremmin pintaan kiinni. Mikäli laitat märän liiman päälle folion, kuva ei tartu siihen lainkaan...

 Sitten painellaan joko sormin tai jotain tikkua apuna käyttäen foliota kynnen päällä, ja repaistaan varovasti pois.

 Näin saat kuvan jäämään kynnelle. Aikaa kului ekaan laittamiseen hieman enemmän, kun räpellykseen meni aikaa, mutta kun laittoiden hoksaa, ne tulevat helposti ja nopeasti! Kuva pysyy paripäivää ilman päällyslakkaa, päällyslakan kanssa niin kauan kun lakka lupaa pidon. :)


 Valmiit käärmeennahkafolikynnet! :) (pahoitteluni mun superkaameista kynsinauhoista ja kuivista käsistä!)


keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Naimisiin!

Heipsula! Ilmoitusluontoinen asia: Rouvvaannun kesällä 2013! Kyllä, menen naimisiin vuoden päästä kesällä! Voitte seurata meidän häätaivalta TÄÄLTÄ!


tiistai 8. toukokuuta 2012

Color Yourself!

 Photo: Jere Kantonen
Mua: Jessica Rosenberg
Models: Elena, Laura & Caro